Mai sunt aproape două săptămâni până când Asia Express revine la Antena 1 cu cel de-al treilea sezon. Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Comorilor, în aventura vieţii lor. Pentru unele dintre ele, cel mai dur reality-show din România a venit şi cu provocări culinare.

Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor fac echipă în cel de-al treilea sezon "Asia Express". Pe lângă o prietenie de ani buni, pe cei doi parteneri de aventură îi leagă şi dragostea pentru bucătărie. Deşi recunoaşte că a plecat în Filipine înnebunit după mâncarea asiatică, Răzvan Fodor s-a săturat de orez. 

Articolul continua dupa recomandari

Răzvan Fodor, concurent Asia Express: Cred că acasă maxim de 2-3 ori pe lună mâncam orez. Am descoperit un soi de frigărui pe care ni le băituiesc cu ceva pe care noi nu avem şi asta le face foarte gustoase şi te atrag oarecum

Pe lângă orezul pe care l-au mâncat dimineaţa, la prânz şi seara, Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au fost nevoiţi să guste şi câteva "delicatese" locale. 

Sorin Bontea, concurent Asia Express: Aici pâinea nu prea o întâlnim. Ce am mâncat mai nou, ultima oară, a fost o supă de pui cam ciorbă, că e cam acră. Ei folosesc şi sângele de la găină pentru a o acri. E ca un nămol, aşa arată, dubios, dar ea e gustoasă

Pentru că mâncarea din Asia este mereu surprinzătoare, au găsit şi preparate de care nu s-ar fi atins nici în ruptul capului. Chef Sorin Bontea ştie deja ce cadou le va aduce la Bucureşti colegilor de la "Chefi la cuţite". 

Sorin Bontea, concurent Asia Express: Şi Cătălin şi Florin să vină în Filipine, să mănânce nişte capete de găină, sânge condensat, maţe fripte şi gheare

Cum va face faţă echipa misiunilor gastronomice, vedeţi începând de sâmbătă, 15 februarie, ora 20.00, când reality-show-ul Asia Express revine la Antena 1.