O femeie din Arad care se luptă de patru ani cu cancerul a rămas fără maşina cu care mergea la tratament, în Cluj. Hoţii i-au furat autoturismul Opel Insignia, cu tot cu actele medicale care se aflau în torpedou.

Femeia păgubită, mamă a doi copii, se luptă cu cancerul de mai bine de patru ani de zile.

Articolul continua dupa recomandari

Sâmbătă, 13 aprilie, arădeanca a fost prădată de hoţi.

În mai puţin de 20 de secunde, au lăsat-o fără maşina cu care mergea la tratament, în Cluj.

Mai grav, odată cu Opelul Insignia au dispărut şi actele şi analizele medicale, toate în original, pe care femeia le ţinea în torpedou pentru că urma să meagă la spitalul de Oncologie din Cluj Napoca, pentru şedinţele de chimioterapie.

Autoturismul Opel Insignia, al unei arădence care se luptă cu cancerul de mai bine de patru ani, a fost furatVezi 2 imagini în Galerie

Potrivit aradon.ro, furtul a avut loc sâmbătă, când soțul ei a coborât din autoturism pentru a o ajuta să care niște plase la mașină. A lăsat cheile în mașină și a plecat la doar câțiva metri distanță. Când s-a întors spre vehicul, acesta nu mai era.

Femeia are nevoie de actele medicale în original, astfel că îl roagă pe hoț să îi aducă măcar documentele. Cei care pot da informaţii despe maşină sunt rugați să sune la numărul 0740.819.145. Este vorba despre un Opel Insignia, cu numărul AR - 09 - ANG.