O femeie din judeţul Caraş-Severin a ajuns la spital, după ce o bucată de tencuială din tavanul unei băi i-a căzut în cap! Victima se afla în timpul programului de lucru şi făcea curăţenie în momentul în care s-a produs incidentul. Primarul comunei spune că, de fapt, femeia nici nu trebuia să se afle acolo şi asta pentru că baia respectivă nu mai era folosită de ceva timp. Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă în acest caz.

Am stat vreo două trei minute acolo căzută până când mi-am revenit. Când am vrut să mă ridic mi-a picat scrumul de la văruială înapoi în ochi - Sofica Chera, victimă

Articolul continua dupa recomandari

De pe patul de spital, femeia de 48 de ani, angajată a Primăriei, îşi aminteşte cu groază ce a trăit cu o zi în urmă. Făcea curat într-o toaletă a Casei de Cultură din localitatea Lăpuşnicu Mare atunci când o bucată din tavan, de aproape un metru, i-a căzut în cap. S-a ales cu mai multe răni şi spune că nu mai vede bine din cauza prafului de tencuială care i-a intrat în ochi.

De acolo m-am târât şi am coborât pe fund, avem o scară pe partea stângă, am ţipat dar nu m-a auzit nimeni şi când am ajuns în faţa căminului m-am rugat la Dumnezeu să mă ajute să ajung la cineva să poată să mă salveze la ochi - Sofica Chera, victimă

Primarul consideră cazul "suspect"

Într-un final, un sătean i-a auzit strigătele de ajutor. L-a alertat pe primarul din comună, care a sunat la 112. Cazul femeii i se pare însă suspect edilului. Femeia a fost sancţionată în trecut pentru că ar fi plecat de la locul de muncă fără să ceară voie.

S-a deplasat fără să ceară voie nimănui la sediul Căminului Cultural, unde s-a apucat să facă curăţenie într-o toaletă dezafectată, pe care nu o foloseşte nimeni, şi care era izolată, în timp ce noi avem toalete funcţionale acolo unde putea să îşi facă treaba. E un pic suspectă din punctul meu de vedere - Mihaela Drăgilă, primar comuna Lăpușnicu Mare

Femeia a ajuns la spitalul dintr-o localitate învecinată, pentru ca apoi să fie transferată la Reşiţa. Pentru că incidentul s-a petrecut în timpul programului de lucru, pe fir a intrat şi inspectoratul teritorial de muncă.

Bucata de tencuială s-a prăbuşit cel mai probabil din cauza infiltraţiilor de apă din tavan. Ancheta continuă în acest caz.