Angajari Politia de Frontiera 2018. Ministerul de Interne a pus la dispoziţie 646 de locuri la concursurile de admitere organizate la nivelul instituţiilor de învăţământ.

Politia de Frontiera Romana a transmis un comunicat prin care informează tinerii absolvenţi ai cursurilor liceale, cu diplomă de bacalaureat, care vor să devină poliţişti de frontieră, că se pot înscrie la concursurile de admitere.

Articolul continua dupa recomandari

La nivelul MAI, pentru viitori poliţişti de frontieră sunt puse la dispoziţie 646 de locuri pentru specializarea Poliţie de Frontieră şi Drept.

Recrutarea se realizează, în funcţie de domiciliul candidaţilor, la structurile teritoriale de resurse umane al IGPF.

Angajari Politia de Frontiera 2018. Conditii ce trebuie indeplinite de candidatiVezi 2 imagini în Galerie

Angajari Politia de Frontiera 2018. Conditii pentru candidati

Recrutarea candidaţilor din judeţele în care nu există unităţi ale Poliţiei de Frontieră Române se realizează diferit.

Astfel, candidaţii se vor adresa structurilor teritoriale de resurse umane ale Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Contravizita medicală şi verificarea aptitudinilor fizice a candidaţilor recrutaţi pentru toate instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale pe locurile alocate M.A.I. - Poliţia de Frontieră se realizează, în mod centralizat, în perioada 7-11 iulie, ora 07:00.

Totul se va realiza potrivit unei planificări ce va fi postate pe site-ul mai.gov.ro la secţiunea Cariera/Instituţii de învăţământ.

Candidaţii vor susţine probele eliminatorii şi cele de cunoştinţe stabilite prin regulamentul/metodologia de admitere a instituţiei de învăţământ.

Pentru informare cu privire la angajari Politia de Frontiera 2018, candidaţii vor consulta site-ul oficial al instituţiei de învăţământ.