Andreea nu a mai suportat durerea, după ce tatăl ei s-a spânzurat şi a decis să-şi pună şi ea capăt zilelor. Adolescenta s-a aruncat în apa rece, de pe pod, la Roznov, sâmbătă seara târziu. Scafandrii o caută şi acum, trupul ei fiind de negăsit.

(Actualizare) - Corpul Andreei, fata de 16 ani care s-a aruncat în canal, la Roznov, a fost găsit de scafandri în apele Bistriței după mai multe ore de căutări.

Articolul continua dupa recomandari

Sâmbătă seara, o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că a văzut-o pe fată aruncându-se în apă. Locuia în localitatea Roznov, împreună cu mama, mătuşa, o soră şi un frate. După ce tatăl ei s-a sinucis, acum doi ani, adolescenta nu şi-a mai revenit. 

Trecea printr-o depresie şi după o discuţie cu mama ei, a decis să-şi pună capăt zilelor. A mers în apropierea casei, pe un pod de pe Canalul Bistriţa, şi s-a aruncat.

Andreea provine dintr-o familie cu o situație materială precară și se afla în îngrijirea unei mătuși, împreună cu mama, sora și fratele ei. 

Pe podul de unde s-a aruncat adolescenta de 18 ani au fost găsiţi papucii cu care a fost încălţată când a plecat de acasă şi haina, pe care a scos-o înainte să sară în apa rece ca gheaţa.

Nici după 16 ore corpul ei nu a fost găsit de scafandri.