Andreea, tânăra din Sibiu dată dispărută de familie a fost găsită de poliţişti, dar refuză să se întoarcă acasă. Fata spune că s-a îndrăgostit, s-a mutat cu iubitul său şi spune că nu se întoarce în sânul familiei orice ar fi.

Părinții tinerei n-ar fi de acord cu relaţia fetei, iar tânăra a decis să plece definitiv de acasă şi să stea în chirie cu iubitul ei, pentru că părinţii săi ar fi prea stricţi şi nici măcar nu o lăsau să iasă din casă.

Articolul continua dupa recomandari

Andreea: "Nu mă mai întorc acasă, orice ar fi"

Andreea M., fata de 18 ani din Tălmaciu dată dispărută de familie, a contactat redacția Ora de Sibiu. Tânăra spune că nu se află în pericol ci, dimpotrivă, este foarte îndrăgostită. A plecat de-acasă în urmă cu două săptămâni ca să se mute cu iubitul său la Slatina iar părinții ar fi dat-o dispărută la Poliție, deoarece nu sunt de acord cu relația lor. Andreea povestește că părinții săi sunt foarte stricți și că nu o lasă să iasă din casă. Au fost foarte supărați când au aflat că are o relație cu un tânăr din Cisnădie și i-au interzis categoric să se mai vadă cu acesta.

"În cursul acestei zile tânăra s-a prezentat la sediul IPJ Sibiu, unde a fost audiată de către ofiterul de investigații criminale care s-a ocupat de cazul său. A declarat că nu dorește să revină la domiciliu și este în afara oricărui pericol. În toată această perioadă nu a fost victima nici unei infracțiuni", informează şi IPJ Sibiu.

"Părinții mei sunt foarte stricți. Nici nu mă lasă să ies din casă. Eu nu am dispărut, am plecat de-acasă acum două săptămâni. Am stat trei zile cu prietenul meu la Cisnadie și acum locuim cu chirie în Slatina. Sunt foarte bine și nu vreau să mă întorc acasă, orice ar spune părinții mei. M-au sunat și de la Poliție și mi-au zis să mă duc la secție în două ore. Iubitul meu e plecat din țară și nu pot să mă duc. Și nici nu am bani. Eu sunt bine și vreau să rămân în Slatina. Nu mă întorc acasă. Părinții mei au numărul meu de telefon și știu unde să mă găsească”, a declarat Andreea.

Deşi a abandonat cursurile şcolii postliceale de asistenți medicali, pe care le urma, fata spune că nu intenționează să se lase de școală, iar pe viitor doreşte să devină asistentă medicală.