Corpul Andreei Caia, adolescenta de 16 ani care s-a aruncat sâmbătă seară în apele canalului Bistrița, la Roznov, a fost găsit de scandandri după mai multe ore de căutări.

Cadavrul adolescentei a fost găsit, duminică, la barajul hidrocentralei de la Zănești.

Articolul continua dupa recomandari

Corpul Andreei, tânăra care s-a aruncat în Bistrița, a fost găsitVezi 6 imagini în Galerie

Andreea și-a luat toate măsurile pentru a se asigura că nu va scăpa cu viață

Sâmbătă seara, o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că a văzut-o pe fată aruncându-se în apă. Locuia în localitatea Roznov, împreună cu mama, mătuşa, o soră şi un frate. După ce tatăl ei s-a sinucis, acum doi ani, adolescenta nu şi-a mai revenit. 

Trecea printr-o depresie şi după o discuţie cu mama ei, a decis să-şi pună capăt zilelor. A mers în apropierea casei, pe un pod de pe Canalul Bistriţa, şi s-a aruncat.

Pe podul de unde s-a aruncat adolescenta de 18 ani au fost găsiţi papucii cu care a fost încălţată când a plecat de acasă şi haina, pe care a scos-o înainte să sară în apa rece ca gheaţa.

Scafandrii au descoperit că fata și-a legat de ea și o sticlă plină, pentru a se asigura că nu se va mai ridica la suprafață.

Corpul Andreei, tânăra care s-a aruncat în Bistrița, a fost găsitVezi 6 imagini în Galerie

Andreea și sora ei, abuzate de un unchi

Pe lângă durerea pricinuită de moartea tatălui, Andreea a suportat şi batjocora unui unchi.

Corpul Andreei, tânăra care s-a aruncat în Bistrița, a fost găsitVezi 6 imagini în Galerie

Acesta, cântăreţ la biserică, în vârstă de 56 de ani, le-a violat pe cele două surori în mai multe rânduri, la scurtă vreme după ce tatăl lor s-a spânzurat.

Diaconu Dorin a fost prins după un denunţ făcut chiar de fosta lui soţie, mătuşa fetelor. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, fapte petrecute în perioada septembrie – octombrie 2016.

În plus, Larisa, sora mai mică a fetei, a fost şi ea violată de Dorin Diaconu cu un an înainte, în perioada mai-iunie 2016.