Mobilizare uriașă pentru doctorița Anca Buterchi Tăutu și fetiţa ei, Carla Louise, de doar un an, victime ale cumplitului accident de circulație produs la Leghia. În doar o zi, sute de oameni au ajutat la strângerea sumei de 10000 euro pe o pagină de Facebook creată în acest sens.

Pagina de Facebook a fost creată pentru strângerea de fonduri pentru doctorița Anca Tăutu, care a suferit răni grave în urma accidentului produs sâmbătă la Leghia, în Cluj. Soțul Ancăi, Lucian Florin, doctor și el, a murit la volan, după ce BMW-ul condus de el a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un microbuz Mercedes.

Articolul continua dupa recomandari

Sute de oameni au donat 10.000 de euro pentru doctorita Anca, ranita la LeghiaVezi 3 imagini în Galerie

"Anca Buterchi Tautu (32 ani), soțul ei Lucian Tautu și fiica lor, Carla Louise, au avut un accident de mașină în Cluj-Napoca, România, în timp ce ei mergeau acasă de Sărbători.  Tatăl, Lucian, şi-a pierdut viaţa în accident, iar mama, Anca, este în comă cu multiple răni şi oase rupte.
Fetiţa e şi ea în spital, dar fără răni de ameninţare. Această pagină de facebook strânge bani pentru a ajuta familia lui Anca Tautu să se ocupe de efectele financiare ale accidentelor şi rănilor. Nu vrem ca ei să-şi facă griji pentru bani în acest moment, când nu pot lucra. Orice donaţie, oricât de mică ar fi, va fi primită cu recunoştinţă", se arată pe pagina de Facebook creată pentru a veni în sprijinul familiei distruse în accident.

Lucian a adormit la volan

Accidentul de sâmbătă de la Leghia, din Cluj, a distrus o întreagă familie. Tatăl, Lucian Florin, a murit la volan, după ce BMW-ul condus de el a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un microbuz Mercedes.

Sute de oameni au donat 10.000 de euro pentru doctorita Anca, ranita la LeghiaVezi 3 imagini în Galerie

Anca şi fetiţa lor de un an şi trei luni au ajuns la spital, în urma accidentului. Femeia de 32 de ani se află în stare gravă, pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Cluj. Ea are grupa de sânge AB IV și un apel a fost făcut pentru donarea de sânge.

Toți cei care o pot ajuta sunt rugați să doneze orice grupă de sânge.