Anca Maria Murg, o româncă în vârstă 30 de ani, plasată pe lista 'Most Wanted' a Interpol după ce a omorât un tânăr cu un pantof cu toc într-o discotecă din Tâmpa (Hunedoara), a fost arestată la Napoli.

Carabinierii din Napoli au reuşit să o identifice şi să o prindă pe Anca Maria Murg în localitatea Scafati (provincia Salerno).

Articolul continua dupa recomandari

Românca în vârstă de 30 de ani era pe lista celor mai căutaţi infractori condamnaţi din Europa pentru o crimă odioasă comisă în anul 2007, într-o discotecă din Tâmpa,comuna Băcia, județul Hunedoara.

Tânăra româncă a fost arestată de autorităţile italienie, iar în prezent aşteaptă să fie extrădată pentru a-şi executa pedeapsa.

În anul 2013, Anca Maria Murg a fost condamnată de Tribunalul Hunedoara la 20 de ani de închisoare pentru crimă, însă tânăra a reuşit să fugă şi să se ascundă în toţi aceşti ani.

Românca era căutată pentru o crimă comisă într-o discotecă din Braşov cu un pantof cu tocVezi 2 imagini în Galerie

Tânăr ucis cu un pantof cu toc într-o discotecă

Crima odioasă pentru care Anca Maria Murg îşi va petrece următorii 20 de ani într-o închisoare din România s-a petrecut pe 16 septembrie 2007, notează giustizianews24.it.

Tânăra, atunci în vârstă de numai 18 ani, se afla într-un club de noapte din Tâmpa, alături de câţiva prieteni.

La un moment dat, între grupul fetei şi alţi tineri din discotecă a izbucnit un scandal.

Un tânăr de 18 ani, din grupul rival, a căzut la pământ în timpul bătăii generale, fiind lovit cu pumnii şi cu picioarele, cu o piatră, dar şi cu o bâtă de baseball.

La final, Anca Maria Murg, încălţată cu pantofi cu toc, l-a călcat pe tânăr pe cap atât de puternic încât tocul i-a străpuns craniul.

Medicii legişti au stabilit că lovitura aplicată cu pantoful a fost cea care i-a fost fatală tânărului de 18 ani.