Ana Maria Prodan a făcut un nou anunţ pe Facebook, în care oferă informaţii de ultimă oră despre când şi unde va fi înmormântată mama ei, cântăreaţa Ionela Prodan.

Fiica artistei a spus că cei care vor să îşi ia rămas bun de la Ionela Prodan o pot face începând din această seară, ora 17.00, la capela Cimitirului Bellu Ortodox.

Articolul continua dupa recomandari

Ana Maria Prodan a precizat că la pomana ce va avea loc după înmormântare sunt aşteptaţi numai familia şi prietenii apropiaţi.

"Cei ce vor sa și ia rămân bun de la mama mea IONELA PRODAN o pot face la Capela cimitirului Bellu , incepând de astăzi ora 17 pm. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, (șoseaua Olteniței nr 3/5 Bucuresti) joi, 19 aprilie, ora 12.00. 

NUMAI familia și prietenii apropiați sunt așteptați după înmormântare la restaurant Premier Palace (Bulevardul Ghencea nr 134 Bucuresti)", a scris fiica Ionelei Prodan pe Facebook.

Reamintim că Ionela Prodan a murit, seara trecută, la spitalul Elias.

A fost internată în urmă cu o lună, însă starea ei de sănătate s-a înrăutăţit în ultimele săptămâni. Medicii au făcut tot posibilul să o stabilizeze, dar au fost nevoiţi să-i declare decesul în jurul orei 21.00.