Au fost momente de panică în centrul capitalei, după ce mai multe apeluri la 112 semnalau că un bărbat înarmat cu un pistol umblă haotic printre maşini, ameninţând şoferii. Individul a fost prins într-un bloc din zonă, iar poliţiştii au găsit într-adevăr o armă asupra sa. Una de airsoft, neletală, dar cu potenţial periculos. Martorii vorbesc de scene de groază.

Un tânăr îşi căuta loc de parcare în zona Şincai, în momentul în care a fost ameninţat cu pistolul. A încremenit în momentul în care a văzut arma. A reuşit să reacţioneze şi să apeleze la 112, abia în momentul în care agresorul i-a făcut semn să plece.

Articolul continua dupa recomandari

Imediat mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la faţa locului. În baza descrierii făcute de oameni, individul a fost identificat într-un bloc din apropiere. La percheziţia corporală, asupra sa au găsit un pistol neletal de tip airsoft. Bărnatul a fost imobilizat și condus la secția de poliție.

Tânărul ameninţat: Sincer sa fiu, m-am gandit la mama. In momentul de fata, sincer sa fiu, nu ma asteptam decat sa traga. Adica la modul, nu mai aveai ce sa faci. Nu mai aveai scapare.

Poliţiştii continuă acum ancheta pentru a afla ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.