Ambulanţa neagră care fură copii nu există. Mitul atât de răspândit pe Facebook a făcut prima victimă, noaptea trecută, în Bucureşti.

O scriitoare a fost la un pas de a fi ucisă în bătaie de o mulţime de oameni.

Articolul continua dupa recomandari

Doina Popescu a cumpărat o ambulanţă scoasă din serviciu, din Germania, şi a adus-o în România pentru a o colanta şi pentru a o folosi în cadrul campaniei 'Ambulanţa pentru Literatură'.

Ambulanţa neagră nu există. Însă răutatea oamenilor este pretutindeni, iar combinată cu incultura sau prostia genetică, poate fi letală.

Acest lucru a fost dovedit cu vârf şi îndesat, noaptea trecută, în zona Gării de Nord din Bucureşti.

Încercarea scriitoarei Doina Popescu de a-i scoate pe români din prostie a fost interpretată greşit, din prostie.

Tot din prostie, scriitoarea a fost la un pas de a fi linşată.

Totul după ce o tânără care are acces la Facebook şi la toate ştirile false distribuite de numeroasele site-uri inventate şi care lasă impresia că sunt site-uri de ştiri, şi-a amintit o postare de pe reţeaua de socializare.

Postarea se referea la ambulanţa neagră care circulă în diferite oraşe din România pentru a răpi copii de pe stradă în scopul de a le scoate organele pe care să le vândă ulterior pentru zeci de mii de euro.

Individul fără minte care a creat această postare şi a distribuit-o pe Facebook a câştigat zeci de mii de euro din traficul generat pe site-urile pe care le deţine.

Oamenii nu cunosc acest aspect, însă au crezut fiecare cuvânt din ameninţarea ce plutea asupra copiilor lor.

Într-o ţară dezbinată, în care românii au ajuns să se umple de sânge de fiecare dată când se contrazic, în care românii trăiesc resemnaţi şi fără vreo urmă de speranţă, o ambulanţă neagră era tot ce ne lipsea.