Amalia Voican, o româncă de 21 de ani dată dispărută din 16 aprilie, la Roma, în Italia, a fost găsită moartă. Anunţul a fost făcut de chiar de prietena ei, Romina Cecora, pe Facebook, fără să dea multe detalii.

Amalia era rezidentă la Civita Castellana, Lazio, şi, potrivit presei din Peninsulă, ultima dată a fost văzută în 18 aprilie, la Roma, în gara Termini. Pentru tânăra româncă de 21 de ani, nu a fost o perioadă ușoară fiind singură în Italia. În trecut, fata locuise și în Corchiano, provincia Viterbo, împreună cu mama sa.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 4 imagini în Galerie

Aseară, Romina Cecora, prietena Amaliei a dat vestea teribilă: "Din păcate, nu mai este printre noi, suntem devastați!".

"Îmi pare foarte rău că trebuie să fiu eu cea care va comunica tuturor această veste tragică… Din păcate, Nena (Amalia Voican – n.r.) nu mai este printre noi… Vă mulțumesc pentru eforturile pe care toți le-ați depus în căutarea ei. Nu vreau și nu pot adăuga mai multe detalii… Suntem cu toții devastați de toate astea..ne va fi dor de tine, prințesa noastră!", a fost mesajul postat de prietena Amaliei. 

Romina Cecora s-a implicat încă de la început în căutările româncei. Italianca a apărut și în emisiunea celor de la „Chi l’ha visto?”, în speranța că va putea ajuta la găsirea Amaliei.

Vezi 4 imagini în Galerie

Din păcate, tânăra de 21 de ani a fost găsită fără suflare. La această oră, însă, nu există mai multe informaţii legate de moartea româncei.