Un tânăr de 25 de ani şi-a pierdut viaţa în urma atacului care a fost surprins de camerele de supraveghere. Agresorul care ar fi aplicat lovitura fatală, un individ de 30 de ani, a fost prins a doua zi, alături de cei doi complici. Este un recidivist eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu. 

Imaginile atacului extrem de violent prevestesc deznodământul tragic. Era noaptea de sâmbătă spre duminică atunci când scandalul izbucnit într-un local din Mediaş s-a mutat în stradă. În imagini se vede cum tânărul de 25 de ani este fugărit şi pus în cele din urmă la pământ de doi indivizi şi lovit apoi cu pumnii şi picioarele. În scurt timp, un al treilea atacator apare şi el. În ploaia de lovituri, unul dintre ei scoate un cuţit. Abia a doua zi, agresorii au ajuns pe mâna poliţiei.

Articolul continua dupa recomandari

Suspectul principal a fost capturat în localitatea Blaj, din Alba, la peste 40 de kilometri de locul altercaţiei. Bărbatul are 30 de ani şi este un recidivist eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu.

Alături de el, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu au fost aduşi pentru audieri şi ceilalţi doi indivizi bănuiţi că au participat la bătaie.

Tânărul atacat a murit la Spitalul din Mediaş, în ciuda eforturilor depuse de medici. Starea sa era extrem de gravă.

DR. Jan-Mircea Truţă, directorul medical al spitalului municipal Mediaş: Decedatul a murit în urma unei hemoragii masive rezultate în urma unor plăgi înjunghiate.

În urma bătăii generale din localul din Mediaş, de altfel, mai multe persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor.

DR. Jan-Mircea Truţă, directorul medical al spitalului municipal Mediaş: Au fost aduse patru victime dintr-un bar din localitate, în urma unei altercaţii. Unul a fost internat, o persoană a decedat şi încă două au fost consultate şi tratate în Serviciul de Primiri Urgenţe.

Procurorii vor stabili acum dacă vor cere magistraţilor arestarea preventivă a celor trei agresori.