Altar pentru Cici şi Dragoş, liceenii din Tulcea omorâţi duminică de un BMW condus de un şofer beat. La liceele la care cei doi învăţau, colegii le-au adus un ultim omagiu. Cei doi tineri au fost victimele unui accident teribil, duminică de dimineaţă, pe drumul dintre Constanţa şi Tulcea.

La Liceul Ion Creangă (fost Pedagogic) din Tulcea, chiar pe holul de la intrare, a apărut un mic altar, improvizat de elevi, pentru colegul lor dispărut în tragedia rutieră dede la Palazu Mic. Zeci de candele şi lumânări au fost aprinse de către colegi pentru Adi "Cici", elev în clasa a XII-a. Cici zâmbeşte, din pozele puse de colegi în faţa altarului. 

Articolul continua dupa recomandari

Copiii vin, aprind o lumânare într-o tăcere pioasă şi se retrag cu ochii în lacrimi, refuzând să creadă că "Cici" nu mai este, că a fost smuls cu brutalitate de lângă ei, mult prea devreme, scrie Tulcea Noastră.

Şi la Colegiul Henry Coandă, acolo unde învăţa Dragoş, colegii acestuia au făcut un mic altar în memoria lui.

Cici şi Dragoş au murit nevinovaţi

Cei doi morţi în accidentul din Constanţa aveau 18 ani. Şoferul beat cu BMW care i-a ucis are 22 de ani şi nicio rană. El a fost dus la spital doar pentru recoltarea probelor de sânge. Un al treilea tânăr, 18 ani, care călătorea în maşină cu cei doi tineri decedaţi, a fost rănit.

În jurul orei 6, un BMW condus de un şofer de 22 de ani, băut, a intrat pe contrasens într-o curbă şi s-a lovit în plin Loganul condus de Dragoş, aruncându-l de pe şosea, pe câmp. BMW-ul a ieşit şi el de pe carosabil, s-a răsturnat pe o parte, dar şoferul lui şi pasagerul din dreapta au scăpat fără răni.

El e şoferul vinovatVezi 5 imagini în Galerie

În schimb, Dragoş şi unul dintre prietenii lui, Cici, care era pe bancheta din spate, au murit pe loc striviţi de fiarele Loganului. 

În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.