Alin Mihai Suflea, tânărul din Craiova care a fost incendiat de un bărbat, cu un cocktail Molotov, este internat în stare gravă la un spital din Bucureşti şi are nevoie urgentă de sânge.

Tânărul este internat la spitalul Floreasca şi are arsuri pe 75% din suprafaţa corpului.

Articolul continua dupa recomandari

Nenorocirea s-a întâmplat marţi, 13 august 2019, într-un bloc din Craiova, atunci când un bărbat cu probleme psihice a aruncat cu un cocktail Molotov, respectiv o sticlă cu benzină, în mai mulţi oameni aflaţi pe casa scării.

Alin Mihai Suflea, dar şi mama sa, au suferit arsuri grave în urma acestui atac.

Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Mama lui Alin a rămas internată la Craiova, având arsuri care nu îi pun viaţa în pericol.

Alin Mihai Suflea este iubitul cântăreţei Oana RaduVezi 2 imagini în Galerie

Iubitul cântăreţei Oana Radu, incendiat într-un bloc din Craiova

Fiul ei a fost transferat la spitalul Floreasca din Capitală, având în vedere rănile îngrozitoare pe care le-a suferit.

Alin este iubitul cântăreţei Oana Radu. Artista a lansat un apel pe reţelele sociale pentru a cere ajutorul oamenilor.

"Iubitul meu are nevoie de sange ! Va rog din inima, oriunde in tara, indiferent de grupa sanguina, donati va rog pentru Suflea Mihai Alin! Daca sunteti din Bucuresti, maine dupa ora 10:00 (n.r. astăzi) va astept la Spitalul de Urgenta Floreasca! Va multumesc din inima!", a scris Oana Radu pe Facebook.

Oamenii pot dona sânge la toate centrele de transfuzii din ţară, indiferent de grupa sanguină, cu condiţia să specifice numele celui pentru care donează: Alin Mihai Suflea, internat la spitalul Floreasca.