Un tânăr din Buzău, în vârstă de 28 de ani, a murit pe loc într-un cumplit accident produs pe Bulevardul Ghencea din Bucureşti. Era maistru militar şi lucra într-o unitate de lângă Otopeni.

Nenorocirea a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, în sectorul 6 al Capitalei.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit presei locale, tânărul Alexandru Dimache nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un stâlp electric.

La locul accidentului au intervenit două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare, precum şi o autospecială de stingere.

Un tânăr din Buzău, în vârstă de 28 de ani, a murit pe loc într-un cumplit accident produs pe Bulevardul Ghencea din BucureştiVezi 8 imagini în Galerie

Din păcate, în urma impactului Alex nu a mai putut fi salvat. Mmașina a fost lovită chiar în zona ușii șoferului, iar tânărul a murit pe loc.

Alex era maistru militar 

Alexandru Dimache avea 28 de ani şi lucra într-o unitate militară de lângă oraşul Otopeni. 

Alexandru Dimache era maistru militarVezi 8 imagini în Galerie

Potrivit buzau.net, tânărul s-a născut şi copilărit în cartierul Micro XIV, a învăţat la Şcoala Generală nr.12, iar mai târziu a urmat Şcoala de Maiştri Militari şi Subofiţeri de la Boboc.

"Aviaţia militară pierde un copil extraordinar, un tânăr maistru militar, răpus de un groaznic accident auto!!! Dumnezeu să îl odihnească", a scris un coleg pe pagina sa de socializare.

Alex Dimache a urmat Şcoala de Maiştri Militari şi Subofiţeri de la BobocVezi 8 imagini în Galerie

Tragedia este cu atât mai mare cu cât, luna trecută, Alexandru îşi pierduse tatăl, un fost cadru de elită în Armata României.