Alexandru Cumpănașu aduce acuzații grave la adresa procurorilor DIICOT care investighează dispariția Alexandrei Măceșanu. "Vor să ne bage pe gât moartea Alexandrei în butoi", a scris pe Facebook unchiul adolescentei.

Candidatul la președinție a anunțat că, pe lângă investigația extrem de amplă pe care a început-o la nivel internațional, va continua demersurile de aflare a adevărului și în țară.

Articolul continua dupa recomandari

Totodată, Alexandru Cumpănașu a cerut o nouă expertiză pentru stabilirea vechimii rămășițelor atribuite Alexandrei, solicitând ca aceasta să fie realizată de Institutul Național de Criminalistică din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Alexandru Cumpănașu, mesaj pe Facebook: Bătălia pentru ADEVĂR continuă!!! Pe lângă investigația internațională extrem de amplă pe care am început-o, continui demersurile de aflare a ADEVĂRULUI și în România. Procurorii DIICOT vor să ne bage pe gât moartea Alexandrei în butoi. Până la momentul în care investigația MEA va demonstra ce s-a întâmplat de fapt cu Alexandra și cu zeci de mii de fete din Europa de Est (inclusiv România și Republica Moldova) voi forța DIICOT să spună singuri adevărul. Astăzi am depus la DIICOT solicitarea unei expertize pentru constatarea vechimii rămășițelor atribuite Alexandrei!!!
P.S.: Solicităm că expertiză să fie realizată la Institutul Național de Criminalistică de la MAI!.
P.P.S.: Prietenii știu de ce :)

Tot vineri, într-o postare pe rețeaua de socializare, Alexandru Cumpănașu a explicat motivele pentru care candidează la președinția României. 

Alexandru Cumpănașu: Candidez la Președinția României pentru că spre deosebire de toți ceilalți candidați am o CAUZĂ și am COMPETENȚĂ prevăzută în Constituție: clanurile au ocupat statul și societatea transformând-o în sclavi. Baronii locali, unii parlamentari ce își apară imunitatea cu orice preț, președinții și premierii care ne-au condus și ne conduc ne-au distrus economia, ne-au înstrăinat bogățiile, au sărăcit mediul rural, ne-au împrumutat pe dobânzi uriașe copii, nepoții și strănepoții noștri, ne-au vorbit de UE și NATO dar au fost în stare să aducă bunăstarea de acolo aici, și-au promovat pilele și incompetentii în funcții importante, au vândut pământul arabil la străini și câte și mai câte. CLANURILE de care voi scapă România sunt în fiecare decizie a celor care ne-au condus și ne conduc mult sub ceea ce merită poporul român

Nu este pentru prima oară când Alexandru Cumpănașu critică dur ancheta procurorilor DIICOT. La începutul acestei săptămâni, unchiul Alexandrei Măceșanu a numit reconstituirea făcută de Gheorghe Dincă, în prezența procurorilor, drept o "mascaradă".

"Astăzi procurorii DIICOT au continuat mascaradă! Au continuat să îl plimbe pe Dincă după poftă inimii. Ceea ce m-a revoltat și mă revoltă însă îngrozitor atât pe mine cât și pe părinții Alexandrei este bătaia de joc de "experiment/expertiză" din curtea lui Dincă privind presupusă ardere a corpului Alexandrei", a scris Cumpănașu pe pagina personală.