Sfârşit tragic pentru o studentă la arhitectură. Fata, în vârstă de 22 de ani, şi-a pierdut viaţa în timp ce făcea fotografii pe un vagon de tren, în zona Depoului din Chitila. Nu a observat un fir de înaltă tensiune şi s-a electrocutat. A fost azvârlită pe şinele de cale ferată şi a suferit răni puternice, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Nenorocirea s-a petrecut sub privirile colegilor de facultate.

Pasionată de fotografie, Alexandra s-a urcat pe un vagon-cisternă ca să surprindă cele mai frumoase cadre. Însă ce iubea mai mult avea să îi aducă moartea.

Articolul continua dupa recomandari

S-a urcat pe vagon să facă niste fotografii și a fost atrasă de arcul electric. A avut traumatisme craniene super-puternice, traumatisme incompatibile cu viața - Dumitru Marian, voluntar "Exista un Erou"

Fără să-şi dea seama, a atins un cablu de înaltă tensiune. Imediat s-a format un arc electric care a aruncat-o pe şine. Medicii nu au mai putut să o salveze.

Scenele înfiorătoare s-au derulat în Triajul din Chitila, unde tânăra de 22 de ani, studentă la arhitectură, venise împreună cu colegii de facultate.

Au coborât din tren, au făcut poze la barieră, s-au plimbat vreo jumătate de oră pe la blocurile de aici şi, dintrodată, s-a auzit o bubuitură - martor

Profesorul care îi însoţea susţine că nu ştia ce avea de gând să facă Alexandra. Ar fi observat doar că, la un moment dat, fata s-a îndepărtat de grup.

Profesor: Noi toţi eram aici.
Reporter: Şi ce i-a venit să se urce?
Profesor: Nici nu ştiu ce i-a venit. Pur şi simplu.
Reporter: Era singură acolo?
Profesor: Da, a luat-o ea înainte singură, s-a dus.

Alexandra mai făcuse fotografii în zonă şi acum câteva zile. Ieri însă nu a mai apucat să le posteze pe pagina sa de socializare. Locuitorii de aici spun că nu este prima oară când oamenii se aventurează să facă fotografii pe vagoanele de tren, fără să ţină cont de pericole.

Deși zona este împânzită cu semne cu accesul interzis, oamenii aleg să treacă prin acest loc calea ferată. Localnicii spun că deseori s-au întâmplat astfel de tragedii.

De când sunt aici, din 2.000, cred ca este al cincilea caz - localnic

Alexandra era în anul 5 la Universitatea de Arhitectură din Capitală, iar de anul trecut îşi continua studiile la Universitatea din Genova.