Poliţiştii anunţă că sunt în căutarea unei copile de 15 ani, Mihai Alexandra, dispărută din municipiul Timișoara, strada Zefirului, judeţul Timiş. Nimeni nu ştie unde s-ar putea afla fata, iar autorităţile fac apel la populaţie pentru ajutor.

Poliţia din Timiş anunţă că desfăşoară activităţi de căutare şi identificare pentru Mihai Alexandra, din Timişoara, după ce copila a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Articolul continua dupa recomandari

Fată dispărută în Timişoara, căutată de poliţişti

O minoră în vârstă de 15 ani, din Timişoara, județul Timiş, a plecat de la locuința sa în data de 3 februarie, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore, de 15 ani, dispărută de pe raza municipiului Timișoara, judeţul Timiş.

În data de 03 februarie a.c., MIHAI ALEXANDRA ar fi plecat de la domiciliul din municipiul Timișoara, strada Zefirului, judeţul Timiş, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente Mihai Alexandra: înălțime 1.60 - 1.65 m, aproximativ 55 kg., păr roșcat şi ochii căprui. Îmbrăcăminte: pantaloni de culoare negru cu roșu și albastru, bluză de culoare roșu cu mânecă lungă și ghete negre. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.