Alexia Cernat are 13 ani, este din Șura Mare, judeţul Sibiu, şi a fost dată dispărută de părinţi. fata a plecat duminică de acasă și nu s-a mai întors. 

Copila a fost vizitată duminică după-amiază de o colegă de clasă, povesteşte mama fetei. Când aceasta a vrut să plece, Alesia s-a oferit să o conducă până la poartă, dar nu s-a mai întors.

Articolul continua dupa recomandari

Speriată, mama a căutat-o la rude și prieteni, dar nu a reușit să-i dea de urmă. Câţiva prieteni de-ai fetei i-au spus că au văzut-o când se urca într-o mașină cu trei bărbați și cu încă o colegă.

"Mi-a spus o colegă de-a ei că ar fi pe undeva prin Arpașu de Sus, la niște băieți pe care i-a cunoscut pe Internet.

Cineva mi-a zis că a încercat să ia legătura cu mine dintr-o benzinărie. Ea nu are telefon. Nu știu ce să fac. Suntem disperați", a declarat pentru Ora de Sibiu, Doina Cernat, mama Alexiei.

Alexia Cernat a mai dispărut anul trecut, înainte de Crăciun

Nu este prima dată când copila fuge de acasă. Ultima dată, Alesia a fugit anul trecut, înainte de Craciun, după o ceartă cu bunica.

Semnalmente Alesia Cernat:

Alesia are 1,55 m, 52 de kg, are ochi căprui și păr șaten. Când a dispărut, fata era îmbrăcată cu o geaca albastră, cu steluțe, avea o cămașă în carouri, cu negru, colanți negri și adidași albi.

Oricine poate oferi detalii despre ea, ne poate contacta sau poate suna la Poliție sau la numărul de urgență 112.