Este în continuare alertă în judeţul Neamţ, pentru prinderea individului care şi-a înjunghiat întreaga familie! Orbit de gelozie, bărbatul de 43 de ani şi-a atacat cu un cuţit soţia chiar de ziua ei, apoi şi-a înjunghiat şi socrii. S-a făcut nevăzut în pădurea de lângă casă, iar echipele de poliţiştii şi mascaţi îl caută şi acum cu ajutorul unui câine de urmă.

Scena de groază s-a petrecut în casa socrilor, chiar la petrecerea de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. Era ziua onomastică a socrului şi a soţiei atacatorului, aşa că întreaga familie consumase băuturi alcoolice. Apoi, a început cearta. La un moment dat, bărbatul a pus mâna pe cuţit şi i-a înjunghiat pe toţi cei din preajmă.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 7 imagini în Galerie

"În halul ăsta... au mai fost certuri, dar niciodată aşa...Scandalurile erau de la băutură. Sper să-l găsească cât mai repede, sincer. Nu mă interesează dacă în viaţă sau nu", declară şocată fiica bărbatului.

Vezi 7 imagini în Galerie

Soţia agresorului este în starea cea mai gravă. A fost rănită în apropierea inimii, iar medicii au dus-o direct în sala de operaţie.

Vezi 7 imagini în Galerie

"Cand am ajuns acolo am vazut ca era vorba de trei victime ale unei agresuni prin injunghiere in urma unor certuri in familie. O victima de sex feminin a ramas la Târgu Neamţ, celelalte două au fost aduse aici, la Piatra Neamţ. O victimă de sex feminin are o plagă înjunghiată precordială cu cuţitul rămas în plagă", a declarat medicul Gabriel Popescu, de la SMURD Neamț.

Imediat după atac, bărbatul a fugit în pădure. 

Vezi 7 imagini în Galerie

Pentru a-l prinde, poliţia a instalat filtre în tot judeţul Neamţ şi a adus un câine special antrenat pentru a-i da de urmă.

"Din punct de vedere juridic par a fi trei tenative de omor, clare, dar în momentul în care vom avea şi constatările medico-legale, să sperăm că nici una dintre victime nu va deceda", a declarat procurorul criminalist Stelain Olteanu. 

Bărbatul este un cunoscut al oamenilor legii. Este cercetat şi pentru un alt scandal pe care l-ar fi provocat în urmă cu doar câteva zile.