De pe covorul roşu nu au lipsit actorii de la Hollywood care sunt protagonişti în film. Una din cele mai importante prezenţe a fost Will Smith care îl interpretează pe duhul din lampa fermecată. Filmul care îi readuce pe marile ecrane pe Aladdin şi Prinţesa Jasmine va apărea în cinematografe pe 24 mai.

Povestea tânărului Aladdin care încearcă să o cucerească pe Prinţesa Jasmine cu ajutorul duhului din lampa fermecată a avut marea premieră la Londra. De la eveniment nu putea să lipsească Will Smith care joacă rolul lui Genie, duhul albastru.

Articolul continua dupa recomandari

Provocarea a fost cu atât mai mare pentru Will Smith, cu cât duhul din filmul original - din 1992 - a fost jucat de Robin Williams. Iar regretatul actor de la Hollywood a fost premiat la Globul de Aur pentru rolul făcut.

La marea premieră din Londra au fost prezenţi Mena Massoud care joacă rolul lui Aladdin şi Naomi Scott care interpretează rolul prinţesei Jasmine. Îmbrăcată într-o rochie albastră, elegantă, actriţa a vorbit cu emoţie despre mesajul puternic pe care-l transmite Jasmine publicului feminin.

Adaptare de excepţie a animaţiei clasice, Aladdin va apărea în cinematografele din România pe 24 mai.