Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, este revolată după ce fiica ei, Eliza, a obţinut o medie şi mai mică la Evaluarea Naţională, în urma contestaţiei.

Dacă la limba română nota inițială era de 8.50, după contestaţie a scăzut la 7.80. Iar la matematică, nota a scăzut de la 4.55 la 4.50, potrivit rezultatelor finale de la Capacitate 2018.

Articolul continua dupa recomandari

Drept urmare, media generală a Elizei este acum de 6.15, față de 6.52, cât a obținut în primă fază.

Surse apropiate familiei Iliescu spun că cea mai bătrână mamă din România este foarte revolată pentru că această contestaţie trebuia să fie pentru mărirea notei, nu pentru micşorarea ei. Mai mult, se pare că Adriana Iliescu ar contesta întreg examenul de Capacitate, despre care ar spune că este greşit şi rupe complet copilul de realitate.

Aceleaşi surse apropiate familiei spun că Adriana Iliescu este mulţumită de rezultatele obţinute de fiica ei, mai ales Eliza ar fi fost printre cei mai tineri candidaţi la Capacitate.

Nu are nici 13 ani. De altfel, Adriana ar avea acum remuşcări pentru că şi-a dat fiica la şcoală la o vârstă foarte fragedă, de 5 ani şi 8 luni.

În legătură cu liceul spre care se va îndrepta Eliza, se pare că există mai multe opţiuni şi că profilul ar putea fi folologie.

Singura neplăcere este că niciunul dintre aceste 4 sau 5 licee nu se află în Drumul Taberei, acolo unde locuieşte adolescenta.