Adrian, elevul în vârstă de 17 ani care şi-a pus capăt zilelor, în noaptea de luni spre marţi, pe podul din Mărăcineni (Buzău), urma să devină tată, iubita sa aflând de curând că este însărcinată.

Adrian Blidaru, Adiţă aşa cum era el cunoscut de prieteni, era elev în clasa a XI-a la Liceul de Arte 'Margareta Sterian', la clasa de canto popular.

Articolul continua dupa recomandari

Deşi nimic nu avea să prevestească gestul extrem al tânărului, Adrian a decis să se sinucidă, în noaptea de luni spre marţi, după o ceartă cu iubita lui.

Adrian locuia cu chirie împreună cu fratele său la Mărăcineni, dar obișnuia să mai meargă să doarmă la prietena lui.

Fata, în vârstă de 16 ani, era tot din localitatea Lopătari (la fel ca şi Adrian), însă locuia cu chirie într-un apartament din Buzău, notează reporterbuzoian.ro.

Adrian a fost găsit spânzurat pe podul de la MărăcineniVezi 2 imagini în Galerie

Adrian s-a spânzurat pe podul din Mărăcineni după o ceartă

În urmă cu câteva zile, tânărul a aflat de la iubita lui că vor fi părinţi, moment în care viaţa celor doi a fost dată peste cap şi au început să se certe.

Luni, Adrian a mers să doarmă din nou la iubita lui, însă, după o discuție aprinsă pe tema copilului și sub o presiune psihică copleșitoare, Adrian Blidaru ar fi decis că pentru el nu există o altă cale de ieșire.

S-a dus pe podul din Mărăcineni şi s-a spânzurat, fiind găsit fără viaţă abia a doua zi dimineaţă.

Adrian nu a lăsat niciun bilet de adio, astfel că nimeni nu ştie motivul pentru care el a decis să îşi pună capăt zilelor.