Detalii necunoscute ies la iveală despre Ionel Bogdan, tânărul de 16 ani din Botoșani care a ucis o fată mai mare ca el, căreia îi făcea poze în pădure.

Surse din anchetă informează că, deși tânărul criminal a omorât-o pe Petronela cu 30 de lovituri de cuțit, acesta nu a violat-o, așa cum s-a crezut inițial.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăra a fost găsită îmbrăcată sumar și pe jumătate goală, în Pădurea Pacea din Botoșani.

Aceasta a fost târâtă prin pădure de tânărul criminal, departe de locul unde a fost ucisă, nu se știe exact de ce, dar se bănuiește că acesta a vrut să ascundă cadavrul.

Surse din anchete precizează și cum s-a ajuns la această oribilă și inexplicabilă crimă.

Ionel Bogdan avea o iubită cu care aproape nimeni nu era de acord. Nici prietenii, nici familia și se pare că nici tânăra ucisă, Petronela, care s-a gândit că ar fi o idee bună să-i jignească iubita lui Ionel, făcând-o grasă și urâtă.

Tensiunea acumulată pe acest subiect se pare că a ajuns în momentul respectiv la un nivel maxim, iar tânărul a cedat nervos într-un mod fatal.

Surse din anchetă precizează că pare mai mult o crimă din răzbunare, mai mult decât una din dragoste, deși așa ar putea părea.

Argumentul care vine în sprijinul răzbunării ar fi și faptul că Ionel Bogdan și-a anunțat intenția printr-un mesaj pe Facebook, în urmă cu câteva zile, dar nu i-a dat nimeni atenție.

Acest aspect arată intenție și pregătire, iar asta ar explica și cuțitul pe care tânărul îl avea la el.

Reamintim că o crimă atroce a avut loc în Botoșani. Un tânăr de doar 16 ani, Ionel Bogdan a ucis-o pe Petronela Mihalachi cu 30 de lovituri de cuțit, în timp ce îi făcea poze într-o pădure.