Descoperire macabră, în această dimineaţă, în municipiul Satu Mare. O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost găsită moartă pe calea ferată, după ce a fost lovită de tren.

Fata a fost surprinsă și accidentată mortal de tren între stațiile Satu Mare și Satu Mare Sud, trupul adolescentei fiind găsit în această dimineață, în jurul orei 07.30, în zona Ostrovului.

Articolul continua dupa recomandari

La fața locului au ajuns echipaje medicale de prim-ajutor, însă pentru adolescentă nu s-a mai putut face nimic din cauza rănilor severe, fiind declarat decesul.

Adolescentă ucisă de tren, în Satu Mare

Poliția Transporturi Feroviare a inițiat cercetările, iar ancheta se desfășoară acum sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Potrivit PresaSM, în cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Anchetatorii ar exclude un act suicidal, principala ipoteză fiind un posibil accident de tren.

Corpul neînsuflețit a fost depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei. Medicii legiști vor stabili cu exactitate mecanismul producerii decesului.