Mecanicii unui tren au surprins momentul şi au sunat la 112. În timp ce unii martori vorbesc de un posibil act suicidal, medicii povestesc că fata ar fi spus că i s-a făcut rău şi a căzut accidental. În stare gravă, tânăra a fost transportată la spitalul din Timişoara, în timp ce poliţiştii încearcă să stabilească ce anume s-a întâmplat.

Intenţionat sau accidental, fata a plonjat de pe pasarelă. A căzut în gol de la o înălţime de aproape 20 de metri.

Articolul continua dupa recomandari

Mecanicii unui tren au văzut-o prăbuşită la pământ şi au sunat după ajutor. Două echipe medicale au sosit la faţa locului.

Nicolae Rachierul, Smurd Simeria: Ne-a spus că acuză dureri lombare şi de bazin, nu putea să îşi mişte membrele inferioare. Ea zice că i s-a făcut rău. A avut noroc pentru că a căzut pe zăpadă şi nu a căzut pe calea ferată, deci a căzut pe un teren semidur.

Tânăra a fost transportată în stare critică la spitalul din Deva.

Dr. Tănase Popa, şeful UPU Deva: La prezentarea în urgenţă era paraplegică, cu pareză de membre superioare, motiv pentru care a fost examinată cu CT de politraumă, ocazia cu care s-au depistat fracturi.

Din cauza rănilor grave, medicii au descis să fie transferată la Clinica de Neurochirurgie din Timişoara, pentru a fi operată de urgenţă. Politiştii de la Transporturi Feroviare au deschis o anchetă şi fac acum cercetări pentru a stabili dacă a fost o cădere accidentală sau o tentativă de sinucidere.