Un adolescent român a fost găsit mort în casă, la Chiusi, în Italia. Ipoteză teribilă a poliţiştilor care anchetează cazul. Băiatul de doar 18 ani a fost găsit fără suflare vineri seara, după ce vecinii s-au alarmat că nu a mai fost văzut de ceva vreme.

Tânărul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, ci doar naţionalitatea română a sa, era cunoscut la Chiusi, un orăşel din centrul Italiei, la nord de Roma. Vecinii îl considerau un băiat bun, întodeauna gata să îi ajute pe alţii. 

Articolul continua dupa recomandari

Medicii au constatat că adolescentul a murit din cauza unui stop cardiac şi se crede că cel mai probabil acesta a fost cauzat de o supradoză, un cocktail de droguri, inclusiv heroină. E ipoteza cea mai veridică luată în calcul de anchetatori, dar se aşteaptă necropsia.

Adolescentul trăia împreună cu o tânără de vârsta lui în apartamentul în care a fost găsit. Renunţase la facultatea la care intrase anul trecut în octombrie şi îşi găsise de lucru în Chiusi. Poliţia spune că supradoza a fost injectată chiar în casa în care românul a murit.