Sfidare fără margini din partea adolescentului din Mangalia care a bătut un alt copil până l-a băgat în comă. În timp ce victima lui se zbate între viaţă şi moarte, agresorul face glume pe reţelele de socializare. Băiatul de 15 ani este în arest la domiciliu. Elevul pe care aproape l-a ucis nu pare să-şi revină. Medicii le-au spus părinţilor să ia în considerare deconectarea lui de la aparate. Declaraţiile tatălui sunt cutremurătoare şi au puternic impact emoţional. 

Petrişor Ivan, tatăl copilului bătut: Doctorii nu-i dau nicio şansă. Acum, următorul pas care o să fie... urmează să-i cedeze inima, dar numai Dumnezeu ştie când o să-i cedeze

Articolul continua dupa recomandari

Sunt momente critice pentru familia băiatului de 14 ani. De mai bine de o săptămână, copilul este în comă şi nu dă semne să-şi revină. Loviturile pe care le-a primit de la un adolescent cu un an mai mare care practică arte marţiale aproape l-au ucis. 

Scandalul a pornit după o dispută pe Facebook din cauza unei fete. Părinţii au vizionat îngroziţi imaginile în care fiul lor este călcat în picioare.

Petrişor Ivan, tatăl copilului bătut: I s-a dat un pumn în faţă, exact aici. A rămas fără aer. Băiatul a căzut în genunchi şi acel individ s-a năpustit asupra lui, i-a mai dat două, trei palme peste cap şi un cot

Crina Kibedi, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Constanţa: În ciuda eforturilor depuse de către medicii din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei Constanţa, starea pacientului rămâne deosebit de gravă, iar prognosticul medicilor este încă rezervat

Medicii le-au spus părinţilor să ia în considerare deconectarea lui de la aparate şi donarea organelor. Dar familia refuză să creadă că nu mai e nimic de făcut. Tatăl vrea să-l ducă pe băiat la Viena sau în Turcia.

Petrişor Ivan, tatăl copilului bătut: Doctorii de aici au zis că nu există nicio şansă nicăieri în lume, cazurile acestea fiind mai rare

Lupta lor pare să-l distreze pe agresor. Băiatul este în arest la domiciliu şi postează în continuare mesaje pe reţelele de socializare, fără nicio remuşcare. Şocant este că foloseşte telefonul tatălui său, al lui fiind în custodia Poliţiei.

Tatăl copilului bătut spune că "agresorul pune postări pe profilul lui, pune astfel de lucruri..."sunt bine, păcat că n-am putut să intru pe Snap. Vă pup, vă felicit, sunt bine, sănătos. Ceva de genul...".

Deocamdată, agresorul este cercetat pentru loviri şi alte violenţe. Adolescentul ar putea ajunge într-un centru de detenţie pentru minori.