Un adolescent a fost călcat de tramvai sâmbătă seară, pe Șoseaua Giurgiului, în București. Băiatul de 17 ani, care vorbea la telefon, a murit în urma impactului.

Martorii au surprins imagini dramatice la locul tragediei. Culcați la pământ, salvatorii au făcut mari eforturi în încercarea de a ajunge la trupul băiatului de 17 ani, prins sub roțile tramvaiului.

Articolul continua dupa recomandari

Surse din anchetă spun că adolescentul vorbea la telefon și s-a angajat în traversarea străzii, la intersecția dintre Șoseaua Giurgiului și Șoseaua Olteniței.

Neatent, nu a văzut că tramvaiul 11 se apropie și a fost lovit în plin.

Ce spune poliția

Polițiștii de la Brigada Rutieră spun că accidentul a fost semnalat la 112 în jurul orei 21.20. 

”Conducătorul tramvaiului liniei 11, care se deplasa pe Șoseaua Olteniței a accidentat un tânăr în vârstă de 17 ani. Din primele date, cauza producerii accidentului ar fi traversarea neregulamentară”, spun polițiștii.

Băiatul de 17 ani a fost resuscitat de salvatori, după ce a fost scos de sub tramvai, dar fără succes. El a murit în urma tragicului accident.

”Se efectuează cercetarea la fața locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier”, au mai spus cei de la Rutieră.

Traficul tramvaielor a fost temporar restricționat în zonă, până la finalizarea cercetărilor.

- Acest articol a fost actualizat -