Un adolescent de 19 ani a făcut drifturi cu BMW-ul în centru, în sensul giratoriu, la Drobeta Tr. Severin, şi a fost la un pas de moarte. Bolidul de lux şi mulţi cai putere s-a răsturnat şi a rămas suspendat pe plafon.

Distracția era să-l coste viața pe un tânăr de 19 ani din Drobeta Turnu Severin. Conducea cu viteză prin oraș, la volanul unui BMW, iar într-un sens giratoriu n-a mai putut stăpâni mașina și s-a rasturnat. Martorii spun că a încercat să facă drifturi.

Articolul continua dupa recomandari

În urma accidentului tânărul a fost rănit și a dus la spital pentru îngrijiri medicale.  A fost testat și cu aparatul etilotest, însă rezultzatul a fost negativ.

Bolidul de lux, un BMW seria 5, avea numere provizorii, fiind de foarte scurtă vreme achiziţionat de tânăr.

"Un tânăr de 19 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Revoluţiei, nu a adaptat viteza la ieşirea din sensul giratoriu, de la intersecţia cu str. W. Mărăcineanu, răsturnându-se în afara părţii carosabile. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. A fost transportat la spital pentru investigaţii medicale. De asemenea, a fost întocmit dosar de cercetare penală.", a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Tânărul este cercetat acum, penal, pentru vătămare corporală din culpă. A rămas și pieton, cel puțin, până la finalizarea cercetărilor.