Apar detalii cutremurătoare în cazul tânărului de 18 ani din Sibiu, găsit mort în pădurea de la dealul Gușterițe. Fratele tânărului spune că poliţiştii nu l-ar fi căutat pe Sergiu, deşi fusese dat dispărut de aproape două săptămâni.

Sergiu ar fi fost găsit de fratele acestuia şi câţiva prieteni, în cursul zilei de vineri, în jurul orei 14, pe dealul Gușteriței.

Articolul continua dupa recomandari

Polițiștii sibieni nu l-au căutat pe băiat, acuză fratele tânărului, care a alertat autorităţile printr-un apel la 112 faptul că l-a găsit pe Sergiu fără viaţă şi sfârtecat de câini, transmite Ora de Sibiu.

„De 13 zile, Poliția nu a făcut nicio căutare. Am cerut și câini, au zis că nu ne pot ajuta cu nimic. L-am găsit noi (n.r.: fratele și câțiva prieteni) fără niciun ajutor”,  a declarat fratele lui Sergiu.

IPJ Sibiu a anunţat, la rândul său, că „sibianul în vârsta de 18 ani, semnalat că dispărut din data de 26 ianuarie 2019, a fost găsit decedat pe un câmp, în zona cartierului Gușterița din municipiul Sibiu, fapt anunțat prin apel 112, de fratele persoanei în cauză, în jurul orei 14.10. Din primele verificări, nu există indicii să fi fost victima unei infracțiuni. Se fac cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care tânărul a decedat”.

Tânărul din Sibiu, în vârstă de 18 ani, a dispărut de acasă pe 26 ianuarie, la o zi distanță după ce mama sa a murit de cancer.