Polițiștii au reținut o tânără în vârstă de 35 de ani din satul Rediu, comuna Aiton, judeţul Cluj, femeia fiind acuzată că a întreținut relații sexuale cu un copil de 11 ani.

Presa locală scrie că Maria Moldovan, femeia acuzată că a întreţinut relații sexuale minorul, este de profesie sociolog și lucrează la un centru din Cluj-Napoca.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit unor surse apropiate anchetei, localnicii i-ar fi văzut pe cei doi sărutându-se, iar un alt minor, audiat în prezența părinților, susține că i-a văzut pe cei doi întreținând relații sexuale.

Aceleaşi surse, citate de ziardecluj.ro, susţin că minorul ar fi povestit unui psiholog despre cum se întâlnea în diferite locații cu Maria Moldovan și cum femeia iniția aceste raporturi sexuale.

Mai mult, tânărul ar fi încercat să pună în aplicare, poziții sexuale practicate cu Maria Moldovan și cu o altă minoră, colegă de școală cu acesta.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de vineri, 6  iulie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda va face propunerea unor măsuri preventive pe numele acesteia.

„Polițiștii Secției 9 Rurală Turda s-au autosesizat cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 35 de ani, din comuna Aiton, județul Cluj a întreținut raporturi sexuale, pe o perioada de timp, cu un copil din localitate, în vârstă de 11 ani. Femeia a fost reținută de către polițiști pentru 24 de ore. La expirarea perioadei de reținere va fi prezentată în fața unui judecător de drepturi și libertăți, în vederea dispunerii unor măsuri preventive”, arată cei de la IPJ Cluj.