Un eveniment groaznic a avut loc la Panciu. O şoferiţă care nu a oprit la trecerea de pietoni a lovit un copil de 6 ani, chiar sub ochii tatălui.

Bărbatul a văzut negru în faţa ochilor, când băieţelul a exclamat: "Tati, nu am murit". Tatăl copilului a fost arestat pentru 24 de ore, în urma incidentului.

Articolul continua dupa recomandari

Soacra bărbatului face apel la clemenţă pentru ginerele său şi încearcă să explice reacţia violentă.

Era cu jucăriile copilului în brațe și cu cei doi copii. Când să treacă la trecerea de pietoni, Alex, copilul nostru, era primul, urmat de celălalt copil și de ginerele meu. Un domn cu o mașină a oprit și le-a dat prioritate, iar în momentul ăla a venit doamna asta cu mașina și a șters copilul, l-a lovit. Lui taică-su atunci i s-a făcut rău și după ce a auzit copilul strigând: «Tati, nu am murit!», deodată i s-a întunecat în fața ochilor și a lovit-o pe șoferița care coborâse din mașină și care i-a spus că nu o interesează, să cheme poliția”, ne-a povestit femeia. 

De asemenea, femeia spune că băieţelul are probleme la inimă şi orice şoc îi poate aduce moartea.

„Copilul este bolnav, este născut cu trei găurele la inimă, a rămas cu insuficiență cardiacă. Noi trebuie să avem grijă să nu plângă, să nu se sperie, să nu fie lăsat singur, pentru că face niște crize și se învinețește. Nu stă niciodată nesupravegheat, am umblat un an de zile cu el prin doctori. Nu vreau să fim de râsul lumii prin oraș, pentru cele care se spun acum despre ginerele meu. El a dat de frică, s-a speriat că i-a murit copilul. Dacă era agresiv și periculos nu o bătea și pe fiica mea? El nu a lovit-o o dată. Noi suntem exagerat de protectori cu copilul, nu-l lăsăm nici o clipă singur, nu coboară nici scările fără să fie ținut de mână. Suntem oameni simpli, noi nu mințim. Nu doresc ca femeia asta să pățească ceva, poate că și ea este mamă, dar fac un apel la ea, să se gândească, dacă era copilul ei sub roțile mașinii, dumneaei cum proceda? Nu zic să-l ierte pe ginerele meu, dacă este să plătească o amendă o plătim, dar nu să facă pușcărie din cauza celor petrecute. El nu a făcut-o cu bună știință, era șocat”, ne-a mai spus soacra bărbatului.