Un accident cumplit s-a produs duminică dup-amiază, în judeţul Vrancea, la ieşirea din Adjud spre Domneşti. Trei oameni au murit pe "Drumul Morţii", numit astfel după ce mai multe accidente mortale au avut loc în aceeaşi zonă de-a lungul timpului. 

Trei oameni - o femeie şi doi bărbaţi - au murit şi alţi 5 au ajuns în stare gravă la spital, după un impact puternic între două autoturisme. Patru dintre victime au fost încarcerate.

Articolul continua dupa recomandari

Victimele decedate se aflau în acelaşi autoturism. Maşina avea numere de Mehedinţi şi se îndrepta către Fălticeni. Ar fi pătruns brusc pe contrasens, cel mai probabil şoferul aţipind la volan, potrivit autorităţilor vrâncene, citate de presa locală.

"La data de 30 septembrie, pe DN 2 E85, la ieșirea de pe podul Trotuș, conducătorul unui autoturism marca Opel Zafira, care circula dinspre Focșani înspre Adjud, a pătruns brusc pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Audi Q3, care circula, din direcția opusă, pe banda de lângă axul drumului. În urma producerii accidentului a rezultat decesul a trei persoane și rănirea altor cinci persoane“, a declarat comisar șef Cătălin Stegărescu, șeful Serviciului Rutier Vrancea.

O autospecială de stingere şi un modul SMURD de la secţia de pompieri Adjud, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de transport personal şi victime, dar şi o ambulanţă SMURD de la Staţia de pompieri din Panciu au intervenit la locul accidentului.