O familie cu două fetiţe mici a fost spulberată de tren, la Vlădeni, în Iaşi. Imagini teribile de la locul accidentului. Un şofer nu a acordat prioritate la o trecere de cale ferată. Acesta se afla în masină împreună cu sotia si cele două fete, de 4 şi 5 ani. Impactul a fost devastator, iar autoturismul a fost târât de tren peste 100 de metri şi a ajuns un morman de fiare. Părinții, dar şi fata cea mică se zbat acum între viață și moarte la spital.

Alarma a fost dată puțin după ora 21.00. Printr-un apel la 112, călătorii anunțau că trenul în care se aflau a lovit în plin o mașină și că patru persoane au rămas blocate. 

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul s-a produs pe raza localităţii Vlădeni din judeţul Iaşi. Şoferul nu s-ar fi asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată şi a fost lovit în plin de tren. În autoturism erau două fetiţe de 4, respectiv 5 ani. Acestea au fost grav rănite. La rândul lor şi părinţii au suferit răni grave.

Mecanicul de tren e încă în stare de şoc. De 33 de ani nu a avut niciun accident. Povesteşte că şoferul, în loc să încetinească la calea ferată, a accelerat: "Nu s-a asigurat deloc. N-a schiţat niciun gest de... că ar opri sau ceva. M-am trezit cu ei în faţă. Fiind oleacă de curbă n-am avut timp să reacţionez cu nimic la asta."

Mai multe ambulanţe au ajuns la locul accidentului. Până atunci, călătorii au sărit în ajutorul victimelor.

Poliţiştii cercetează acum împrejurările în care s-a produs accidentul.

Știrile Antena 1 Observator sunt și pe Instagram, Youtube și Facebook