Trei oameni au fost implicaţi în impactul dintre un microbuz şi un autoturism. Se pare că şoferul maşinii ar fi intrat pe contrasens, iar conducătorul auto al microbuzului nu a mai putut evita coliziunea.

Accidentul a avut loc aproape de una dintre intrările în oraş. Şoferul autoturismului, în vârstă de 60 de ani, ar fi intrat pe contrasens din motive încă necunoscute, unde a lovit microbuzul în care se aflau 2 bărbaţi.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul microbuzului: A derapat, ori o fi adormit. M-am pregatit ca am vazut ca intra direct in mine, am stiut ca o sa fac accident

După impact, maşina a fost proiectată pe câmp. Echipajele de urgenţă au fost alertate imediat.

Zenaida Zugravu - asistent SJA Mehedinți: La fata locului s au depolasat un echipaj saj si unul smurd. La fata locului au fost gasite cele 3 victime. Doua dintre victime au fost preluate de saj si li s a acordat primul ajutor medical fiind cu atac de panica. Iar cea de a treia victima a fost preluata de smurd cu politraumatism cu tcc acut si fractura de membru superior.

Tudor Octavian - ISU Mehedinți: Nu a fost nevoie de descarcerarea acestora, acestea iesind singure

Chiar şoferul care a produs accidentul a fost cel care a ajuns la spital cu mai multe traumatisme la cap și membre. Martorii spun că zona este una periculoasă.

Cei doi șoferi au fost testați, dar nu consumaseră băuturi alcoolice. Poliţiştii au deschis acum o anchetă.