Accident pe Valea Oltului, unde şoferul unei maşini a murit după ce s-a izbit de un TIR, iar alte trei, printre care şi un bebeluş de 7 luni, au fost rănite.

O persoană a murit şi alte trei, între care şi un copil mic, au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă dimineaţă pe Valea Oltului, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii poliţiei judeţene Vâlcea, accidentul a avut loc la kilometrul 202 al Drumului Naţional 7, în zona localităţii Cârligu Mic, în afara oraşului Călimăneşti.

Primele date arată că un tir înmatriculat în judeţul Constanţa a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat un Timiş, iar în urma impactului şoferul autoturismului a murit pe loc, iar trei pasageri din maşina condusă de acesta sunt răniţi.

Printre victime se află un copil de şapte luni şi mama acestuia, în vârstă de 35 de ani, dar şi o altă femeie în vârstă de 50 de ani.

Conform ISU Vâlcea, a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru a scoate din autoturism două dintre victime.

Unul dintre sensurile de mers ale DN 7 este blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

Sursa: News.ro

Știrile Antena 1 Observator sunt și pe Instagram, Youtube și Facebook