Accident pe Valea Oltului, unde şoferul unei maşini a murit după ce s-a izbit de un TIR, iar alte trei, printre care şi un bebeluş de 7 luni, au fost rănite.

O persoană a murit şi alte trei, între care şi un copil mic, au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă dimineaţă pe Valea Oltului, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii poliţiei judeţene Vâlcea, accidentul a avut loc la kilometrul 202 al Drumului Naţional 7, în zona localităţii Cârligu Mic, în afara oraşului Călimăneşti.

Primele date arată că un tir înmatriculat în judeţul Constanţa a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat un Timiş, iar în urma impactului şoferul autoturismului a murit pe loc, iar trei pasageri din maşina condusă de acesta sunt răniţi.

Vezi 2 imagini în Galerie

Printre victime se află un copil de şapte luni şi mama acestuia, în vârstă de 35 de ani, dar şi o altă femeie în vârstă de 50 de ani.

Conform ISU Vâlcea, a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru a scoate din autoturism două dintre victime.

Unul dintre sensurile de mers ale DN 7 este blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

Sursa: News.ro