Accident cumplit în comuna Țițești din județul Argeș, acolo unde șoferul unui autoturism a intrat în plin într-un parapet metalic care a străpuns mașina și efectiv a rupt-o în două.

Totul s-a produs ieri, atunci când un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Schitu Golești, aflat la volanul unui autoturism marca Opel Corsa, se deplasa către Câmpulung.

Articolul continua dupa recomandari

La un moment dat, pe raza comunei Țițești, șoferul a pierdut controlul direcției, iar mașina s-a izbit cu viteză de un parapet metalic care a străpuns autoturismul până în partea din spate.

În autoturism, alături de șofer, se mai afla soția bărbatului, dar și nepotul acestora, un copil în vârstă de numai un an care era așezat într-un scaun special.

Femeia și copilul au scăpat cu numai câteva zgârieturi, în timp ce șoferul a rămas încarcerat în autoturismul rupt în două.

Accident Titesti Arges. Masina strapunsa de un parapet metalicVezi 2 imagini în Galerie

Accident grav la Țițești în Argeș

Un echipaj de la Descarcerare a reușit să îl scoată pe bărbat din mormanul de fiare contorsionate, acesta fiind preluat în stare gravă de un echipaj medical.

Cu numeroase leziuni la nivelul capului și abdomenului, șoferul a fost transportat de urgență la spital, notează arges-stiri.ro.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.