Accident spectaculos provocat de un tânăr şofer român de TIR. Camionul lui platformă, cu 5 maşini noi, a căzut 20 de metri de pe şosea. Toate maşinile s-au făcut praf, dauna fiind totală pentru patru dintre ele şi pentru camionul care le transporta.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 10 imagini în Galerie

Şoferul român în vârstă de 26 de ani, rezident în Salzburg, a scăpat controlul volanului luni după-amiază, pe B317, în dreptul localităţii St. Peter. Semiremorca platformă pe care erau cinci maşini nou nouţe a intrat în balans şi a derapat într-un parapet, în dreapta, iar trei dintre maşini s-au desprins de pe platformă. Camionul a căzut 20 de metri de pe şosea şi a ajuns pe câmp.

Vezi 10 imagini în Galerie

Vezi 10 imagini în Galerie

Din fericire, şoferul român a scăpat cu răni minore, fiind transportat în stare stabilă la spital. Dar paguba produsă este uriaşă. Salvatorii au lucrat mai bine de 5 ore până la reluarea circulaţiei.

Vezi 10 imagini în Galerie

Este al treilea accident cu un şofer român de TIR, în Austria, în ultimele trei zile. Tot luni, camionul unui român parcat pe banda de urgenţă pe o autostradă a fost lovit violent de un alt TIR. Iar vineri, la Linz, un camionagiu român a trecut cu TIR-ul peste un motociclist, fără să îşi dea seama, mergând încă 2 km înainte de a fi oprit de poliţie.