Un accident de circulație spectaculos a avut loc în urmă cu puţin timp în localitatea Crainimăt, Bistriţa-Năsăud. O persoană a fost rănită, iar circulația este blocată pe ambele sensuri.

Accidentul a avut loc la ieșire din Crainimăt, înspre Cluj. Impactul a fost foarte puternic, iar șoferul autoturismului, din Ilișua, a scăpat ca prin urechile acului după ce a acroșat un camion. 

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 4 imagini în Galerie

Omul spune că, în drum spre Bistrița, a pierdut controlul volanului după ce i-a explodat un cauciuc, acroșând roata unei basculante care circula pe sensul opus. După impactul cu basculanta, mașina a fost proiectată într-un parapet și apoi într-un cap de pod. 

Motorul mașinii a fost aruncat la aproximativ 20 de metri în drum după izbitură.

Ca prin minune, şoferul a scăpat teafăr. A ieşit din maşină şi şi-a aprins o ţogară.

Omul a fost rănit ușor, însă a refuzat transportul la spital.

Vezi 4 imagini în Galerie

"Victima, un bărbat de aproximativ 68 de ani, a fost evaluată din punct de vedere medical de către echipajul SAJ și a refuzat transportul medical", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Cristina Răcilă.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud și unul de descarcerare.