Cinci români au fost victime ale unui accident de microbuz în Germania. Şoferul microbuzului, un român, era beat, iar doi oameni sunt în stare critică, în spital.

Accidentul a avut loc miercuri de dimineaţă la ora 6:40 pe şoseaua naţională B400, în apropierea localităţii Breitau. Cinci români călătoreau cu un microbuz şi şoferul acestuia a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei excesive. Microbuzul s-a răsturnat de mai multe ori pe carosabil şi a ajuns pe câmpul de lângă drum.

Articolul continua dupa recomandari

Toţi cei 5 pasageri au fost răniţi, doi dintre ei, 33 şi 35 de ani, fiind transportaţi la spital în stare critică. Un alt pasager, 30 de ani, asuferit răni majore, dar era conştien. Şoferul 36 de ani, şi un al cincelea pasager, au fost răniţi uşor.

Vezi 2 imagini în Galerie

Poliţiştii au descoperit că şoferul era beat, cu o concentraţie de 0,8 la mie de alcool în sânge. Acesta a fost reţinut. 

Din fericire pentru cei cinci români, niciunul nu a rămas încarcerat. Şoseaua a fost închisă complet aproape două ore, iar la locul accidentului au intervenit cinci ambulanţe.