O familie de români care se întorcea din Italia a fost implicată într-un cumplit accident la Românești, în Suceava. Șoferul de 36 de ani a adormit la volan cu zece kilometri înainte să ajungă acasă, la Bălcăuți. În mașină se mai afla soția și copilul în vârstă de 12 ani.

Cinci persoane au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital după un accident în care au fost implicate trei maşini, pe E 85, la Româneşti.

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul s-a produs miercuri după-amiază, în jurul orei 16.00.

Sursa video: informatia.ro

Vezi 7 imagini în Galerie

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Bălcăuți, care se întorcea din Italia și care conducea un autoturism Mercedes C Classe, în care se mai aflau soția și copilul lor, a adormit la volan cu puțin înainte de a ajunge acasa.

Vezi 7 imagini în Galerie

Mașina sa, scăpată de sub control, a pătruns pe contrasens, a acroșat o autoutilitară Mercedes Vito, condusă de un bărbat din Ucraina, după care a lovit puternic un Mercedes A Classe, aflat în spatele autoutilitarei, condus de un bărbat de 51 de ani, în care se mai afla și nepotul său în vârstă de 14 ani. Autoturismul Mercedes A Classe a fost proiectat în afara carosabilului, rostogolindu-se pe un câmp.

Vezi 7 imagini în Galerie

În urma carambolului, cinci persoane au fost rănite fiind preluate de ambulanțe și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

Preluat de la locul accidentului în stare de inconștiență, șoferul micului A Classe, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a decedat la spital, din cauza gravelor traumatisme su­ferite.

Vezi 7 imagini în Galerie

Potrivit obiectivdesuceava.ro, ceilalți doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.