Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier, la Săcele, în a doua zi de Paşte. Varianta unei sinucideri a fost exclusă de anchetatori, din cauza dinamicii accidentului, însă modul probabil în care s-a produs accidentul a fost reprodus cu ajutorul unei animaţii grafice.

Răzvan Ciobanu, aflat la volanul unui autoturism Land Rover, ar fi părăsit la un moment dat şoseaua, din motive încă neelucidate, apoi ar fi parcurs aproape un kilometru pe câmp, circulând paralel cu drumul, după care a rupt mai mulţi pomi, răsturnându-se şi fiind aruncat din maşină, lângă care a şi fost găsit decedat.

Articolul continua dupa recomandari

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paşte, într-un accident rutier

Răzvan Ciobanu a fost găsit fără viaţă, lângă maşina oprită într-un copac, după ce s-a răsturnat, iar accidentul a avut loc lângă localitatea Săcele din judeţul Constanţa. Imagini filmate cu drona arată drumul parcurs de Răzvan Ciobanul în afara şoselei.

Poliţiştii precizează că, întrucât șoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță.

De asemenea, necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.