Trei tinere au ajuns la spital, una în comă, după un accident la Preluca, în Neamţ. Două maşini s-au ciocnit, una dintre ele a ajuns în curtea unei case.

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier ce a avut loc în această dimineață, în jurul orei 7:45, pe DN 15, în localitatea Preluca, comuna Pângărați.

Articolul continua dupa recomandari

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Conform unor surse, citate de Ştiri de Neamţ, una dintre victime a fost încarcerată și a fost scoasă din autoturism până la sosirea unui echipaj de descarcerare. Aceasta se află în stop cardio-respirator, în curs de resuscitare. A fost preluată de o ambulanță cu medic de la SAJ.

In urma accidentului au rezultat 3 victime de sex feminin, din care 2 constiente si una inconstienta. Echipajul SMURD de prim ajutor a preluat una din victime, iar ambulantele de la SAJ celelalte doua. – informează ISU Neamț