Actualizare 12:59 - Copilul de un an şi jumătate aflat în autoturismul care e derapat şi a lovit alţi doi copii pe DN 1 A va fi preluat de un elicopter SMURD pentru a fi dus la spitalul Bagdasar Arseni, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova Raluca Vasiloae. Copilul, care iniţial nu părea să fi fost grav rănit, are leziuni grave.

Astfel, potrivit medicului Andrei Ilinca de la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului judeţean Ploieşti, băiatul de un an şi jumătate are un traumatism cranio-cerebral.

Articolul continua dupa recomandari

Tot la Bucureşti va fi transportat cu o ambulanţă şi băiatul de 11 ani care a fost lovit de maşina scăpată de sub control in timp ce se îndrepta spre şcoală şi care a intrat în comă imediat după accident. El va fi transportat la spitalul Bagdasar Arseni cu ambulanţa.

Doi copii au fost loviti de o masina in PrahovaVezi 2 imagini în Galerie

Cea de-a treia victimă, un băiat de şapte ani care mergea împreună cu cel de 11 ani către şcoală, este în stare mai bună şi va fi transferat de la Spitalul Judeţean Ploieşti la cel de pediatrie.

ACTUALIZARE 8:23 - Unul dintre cei doi copii loviţi de o maşină care a ieşit de pe carosabil este în comă. Copilul are 11 ani şi a fost găsit de medici inconştient.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova Raluca Vasiloae a declarat că victima va fi intubată şi transportată la spitalul judeţean din Ploieşti.

Cel de al doilea copil lovit era conştient la momentul sosirii echipajelor medicale.

Ştirea iniţială:

Accident grav, în această dimineață, pe DN 1 A, la ieșire din Vălenii de Munte spre Măneciu.

Potrivit primelor informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a lovit doi copii de pe trotuar, care mergeau spre școală, apoi s-a răsturnat și a lovit un cap de pod.

În urma accidentului au fost rănite patru persoane, dintre care doi minori.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje ale ISU Prahova, inclusiv unul SMURD de terapie intensivă.

În mașină se aflau șoferul și un copil de un an, iar ceilalți doi copii erau pietoni. Victimele sunt asistate medical la fața locului și vor fi transportate la spital

Știre în curs de actualizare.