Tânărul de 20 de ani care a intrat cu maşina, cu viteză, în 4 surori, pe trotuar, la Oradea, va fi cercetat în libertate, deşi este recidivist. El a mai avut permisul suspendat pentru viteză, dar nu s-a luat nicio măsură împotriva lui.

Mașina înmatriculată în Polonia avea o viteză atât de mare, încât două dintre fete au fost târâte câțiva metri sub roți. Medicii au fost nevoiți să îi amputeze gamba stângă uneia dintre victime. Accidentul s-a produs chiar în faţa sediului Poliţiei Rutiere din Oradea. 

Articolul continua dupa recomandari

Cele 4 fete sunt din localitatea bihoreană Sălard. Se întorseseră din tabără și așteptau să fie preluate de unul dintre frații mai mari. Acesta a ajuns chiar în momentul în care ambulanțele preluau victimele. 

O fată de 13 ani și una de 8 ani au fost transportate cu elicopterul SMURD la Timișoara. Pentru prima, medicii au fost nevoiți să ia o decizie radicală, i-au amputat piciorul stâng. Cea de-a doua are bazinul fracturat.  

O tânără de 21 de ani, rănită grav la cap, este internată la Oradea. O adolescentă de 14 ani a fost externată după ce a primit îngrijiri la spital. 

Victimele mai au un frate care se află în comă de aproape un an, în urma unui alt accident rutier. Cazul său a intrat în atenția publică după ce s-a aflat că părinții au fost somați să achite o notă uriașă pentru spitalizarea lui.