Teribilismul la volan face noi victime. Un individ din Republica Moldova s-a urcat beat la volan şi a ajuns pe contrasens, unde a lovit frontal o maşină în care era o familie întreagă. Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc, în timp ce părinţii lui au ajuns la spital cu răni grave. După impact, şoferul vinovat a fugit, dar a fost prins de un poliţist aflat în timpul liber. 

"Ne spui ce s-a întâmplat aseară, de ce ai fugit? De ce nu ai oprit? M-am speriat. Da de ce te-ai urcat la volan dacă ai băut? E prima dată când faci asta? E prima dată. Eu regret foarte tare ce am făcut".

Articolul continua dupa recomandari

Regretele lui nu aduc însă alinare familiei pe care a distrus-o. Pe o şosea din Cluj-Napoca, tânărul care se urcase beat la volan a intrat într-o depăşire riscantă. Pe contrasens, a lovit frontal o maşină în care se afla un tânăr de 21 de ani şi părinţii lui. Apoi, a abandonat victimele şi a fugit împreună cu un prieten, pasager în autoturismul pe care-l conducea. Totul s-a întamplat sub privirile unui poliţist care se afla în timpul liber. 

Răzvan Domuţă, ajutor şef de post Poliţia Chinteni: Am observat băieţii care mergeau într-un ritm alert, nu fugeau. Aceştia tot se uitau în spate, în ideea să nu fie urmăriţi

În maşina lovită, băiatul de 21 de ani a murit pe loc, iar părinţii lui au suferit răni grave. În timp ce medicii încercau să-i salveze, poliţistul a chemat ajutoare şi a reuşit să-l prindă pe şoferul vinovat.

Răzvan Domuţă, ajutor şef de post Poliţia Chinteni: Au venit colegii, l-au luat pe conducătorul auto, cel din faţă, eu am venit din spate, l-am imobilizat pe celălat pasager şi i-am încătuşat

Şoferul vinovat este din Republica Moldova. A fost arestat preventiv şi riscă să-şi petreacă următorii ani în spatele gratiilor.