Accident grav joi seara, pe raza localității Mintia din Hunedoara. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu dubița sub roțile unui TIR. Impactul a fost nimicitor.

Potrivit IPJ Hunedoara, un bărbat de 53 de ani din județul Alba, care conducea o autoutilitară spre Arad, nu a păstrat distanța suficientă în mers față de un TIR condus pe aceeași direcție, ce oprise pentru a efectua viraj la stânga, în zona termocentralei Mintia, și a intrat cu mașina în spatele autovehiculului de mare tonaj.

Articolul continua dupa recomandari

În urma accidentului produs pe DN 7 Deva – Arad a murit șoferul, un bărbat de 53 de ani din Ighiu, și un alt pasager, în vârstă de 60 de ani, tot din județul Alba.

Bărbați morți în accidentul din HunedoaraVezi 3 imagini în Galerie

"Un bărbat de 53 de ani, din județul Alba, care conducea o autoutilitara pe DN7, din direcția Deva – Arad, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autotractorul condus din aceeași direcție de mers de un bărbat de 33 de ani, din Hațeg (care a oprit pentru a efectua un viraj spre stânga, în zona termocentralei Mintia), pe care l-a tamponat în partea din spate. În urma impactului a rezulat decesul conducătorului auto de 53 de ani si a unui pasager de 60 de ani, din jud. Alba, aflat în autoutilitară. Traficul a fost restricționat și dirijat pe rute ocolitoare până la ora 20.15", a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Au încercat să-i salveze, însă impactul a fost devastator

Potrivit alba24.ro, pompierii și echipajul cu medic al ambulanței SAJ au depus toate eforturile pentru a salva viețile celor doi bărbați, însă rănile era foarte grave. Decesul a fost pronunțat la scurt timp.

Accident cu doi morți în HunedoaraVezi 3 imagini în Galerie

În cauza a fost intocmit dosar penal, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul de la Mintia.